TopKanale IPTV

Ndiqni LIVE mbi 450 kanale Shqip dhe të huaja FALAS!

Për të gjithë paisjet ANDROID

⬇PËR PAISJET E TJERA⬇️


⬇PËR PAISJET ANDROID⬇️

Nëse shkarkimi nuk nisi, kliko SHKARKIMI ALTERNATIV

KANALET TONA

NDESHJE LIVE

Ne ju ofrojmë të gjitha ligat e futbollit FALAS, dhe transmetim 100% cilësor.

KANALE GJENERALISTE

Tek ne do të gjeni të gjithë kanalet gjenerale Shqiptare, Kosovë, Maqedoni, Itali, Greqi, Turqi, English etj...

KANALE SPORTIVE

Sjellim për ju të gjitha kanalet sportive SUPERSPORT, TRING SPORT, KUJTESA SPORT, BEIN SPORTS dhe qindra kanale të tjera.

KANALE FAMILJARE

Kanale për fëmijë dhe dokumentare ndër më të njohurat dhe më të ndjekurat i gjeni FALAS në TopKanale.

KANALE TE HUAJA

Kanalet televizive kryesore të Itali, Greqi, Maqedoni, Turqi, Gjermani, France etj...

RADIO ONLINE

Ju mund të dëgjoni gjithashtu radiot më të njohura Shqiptare dhe të huaja nga aplikacioni jonë.

VEÇORITË TONA

ALL IN ONE

Të gjithë platformat në një aplikacion të vetëm.

PAMJA

Dizajn modern, shumë i shpejtë dhe i lehtë në përdorim.

STABILITET

Kanale HD dhe SD me stabilitet të lartë.

NDESHJE LIVE

Të gjitha ligat e futbollit mund t'i ndiqni LIVE në TopKanale

EXTRA

Radio FM, Portale, TV GUIDE, Lojëra dhe mjaft shërbime të tjera.

SUPPORT

Support 24/7 me agjentët tanë në Live CHAT.